Anja Hvam

« Tilbage
Dato: 10. maj 2021
HR-optimering – TM Partner 


Vi fik optimeret vores HR.


”Vi fik optimeret vores team. Vi var en meget forskellig HR flok, der fik input til teori, dialog, samarbejde og fik samlet mål og retning. Vi fik især lært at forholde os til forskelle og muligheder og fik redskaber til at fortsætte udviklingsarbejdet efter kurset. Alt i alt et givtig kursus, hvor Lise-Lotte Berg fra Konsulenthuset Berg ́s i høj grad kunne aflæse vores behov i indløbsfasen og ikke mindst tilpasse kurset under afholdelse. Det gør at kurset virker vedkommende, skræddersyet og får alle engageret. Jeg lærte under de to kursusdage diverse teknikker, som kan forbedre mit fremadrettede arbejde her hos TM. Bl.a. blev jeg væsentlig klogere på: Forskellige spørgeteknikker og aflæsning af en anden person Hvordan vi som mennesker er forskellige og vigtigheden af, hvordan kommunikerer budskaber ud Hvor vigtigt det er, at være bevidst om hvad ens krop afspejler, når man har en samtale Hvor vigtigt det er at man lytter – man har en mund to ører ;) Alt i alt skabte udviklingsforløbet et godt overblik over, hvad vi foretager os, og hvilke virkemidler, der er brugbare for at nå målet med rekrutteringen. Det gav simpelt hen flere strenge at spille på.” 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Linda La Page Nymark
"Vi arbejder sammen med Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg fra Konsulenthuset Berg's om at flyttet organisationens medlemmer fra familiekultur til professionskultur, hvor fokus er kerneopgaven og at skabe refleksion over praksis.
Lise-Lotte har støttes os i at implementere visioner, strategier og forandringer"
Læs indlæg
17. maj 2021
Anne Vintersbølle
”I forbindelse med udvikling af personalegruppen har vi haft Lise-Lotte Berg tilknyttet som konsulent.

Allerede fra første kontakt, oplevede jeg Lise-Lotte Bergs professionelle og kompetente tilgang til problemstillinger,
Læs indlæg
11. maj 2021
Jan Rahbek
"Jeg takker for samarbejdet. Lise-lotte har bidraget konstruktivt og jordnært med lederudvikling af 3 mellemledere i vores virksomhed. Vi kan se resultaterne og alle har meldt positivt tilbage.
Læs indlæg
Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg
Niels Brocks Gade 12, 4. sal
8900 Randers C
CVR: 21194042


Konsulenthuset Berg's | Niels Brocks Gade 12, 4. sal | 8900 Randers C | Tlf.: +45 20 88 87 96