Heidi Bøttcher Larsen

« Tilbage
Dato: 10. maj 2021
Tryghedspuljen for opsagte kommunale medarbejdere 

"Efter en fejloperation i mit knæ, og efterfølgende opsigelse fra mit job som dagplejer, blev jeg via Tryghedspuljen tilbudt udviklingsforløb med Lise-Lotte. Et forløb som har givet mig utroligt meget, og har rykket mig langt. I første omgang kom feedbacken på min DISC profil. Jeg syntes jo det er en utrolig god metode, til at lære lidt om hvor man er henne, hvad det er man er høj på, og hvilket område man har mest kompetence til at bevæge sig indenfor. Jeg var i den situation at jeg slet ikke vidste hvilken retning jeg skulle søge i, da jeg fysisk slet ikke længere kan håndtere hårdt arbejde. Med udgangspunkt i min DISC profil, havde Lise-Lotte og jeg nogle utrolig gode og givende samtaler, hvor jeg er blevet rigtig meget klogere på, i hvilken retning jeg skal søge. 
Sammen har vi udviklet det helt perfekte CV og ikke mindst en helt perfekt ansøgning, som jeg er helt sikker på, nok skal bane vejen til mit drømmejob. Lise- Lotte har hjulpet mig til at finde vejen til min fremtidige karriere, hun har givet mig troen på, at det nok skal lykkedes, og ikke mindst har samtalerne styrket min selvtillid. Nu er jeg helt klar til at tage ud til jobsamtaler, selv med mit handicap, og ikke mindst glæder jeg mig super meget, til min fremtidige plads i erhvervslivet igen."
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Linda La Page Nymark
"Vi arbejder sammen med Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg fra Konsulenthuset Berg's om at flyttet organisationens medlemmer fra familiekultur til professionskultur, hvor fokus er kerneopgaven og at skabe refleksion over praksis.
Lise-Lotte har støttes os i at implementere visioner, strategier og forandringer"
Læs indlæg
17. maj 2021
Anne Vintersbølle
”I forbindelse med udvikling af personalegruppen har vi haft Lise-Lotte Berg tilknyttet som konsulent.

Allerede fra første kontakt, oplevede jeg Lise-Lotte Bergs professionelle og kompetente tilgang til problemstillinger,
Læs indlæg
11. maj 2021
Jan Rahbek
"Jeg takker for samarbejdet. Lise-lotte har bidraget konstruktivt og jordnært med lederudvikling af 3 mellemledere i vores virksomhed. Vi kan se resultaterne og alle har meldt positivt tilbage.
Læs indlæg
Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg
Niels Brocks Gade 12, 4. sal
8900 Randers C
CVR: 21194042


Konsulenthuset Berg's | Niels Brocks Gade 12, 4. sal | 8900 Randers C | Tlf.: +45 20 88 87 96