Karina Kiil

« Tilbage
Dato: 10. maj 2021
Lederudvikling og personlig udvikling 
 

Jeg kan kun anbefale alle at tage et udviklingsforløb ved Lise-Lotte Berg.


”Jeg kan kun anbefale alle at tage et udviklingsforløb ved Lise-Lotte Berg. Mit selvudviklingsforløb ved Konsulenthuset Berg ́s og Lise-Lotte Berg, er noget af de bedste jeg har gjort for mig selv og min virksomhed. Gennem samtaler, coaching, Garuda personprofil m.m., fik vi lavet en Gameplan, som jeg i dag har stor udnytte af. Jeg føler, at hverdagen er mere overskuelig, og jeg er blevet meget bedre til selvledelse. Udover udarbejdelsen af en Gameplan, er jeg blevet coachet til at blive en bedre kommunikator og inspirator, hvilket gør mig til en bedre leder. Lise-Lotte er en utrolig god menneskekender, og når hurtigt frem til 'sagens kerne', og derfor får man virkelig mange værktøjer med efter et forløb ved Berg's - også som privatperson, da energiniveauet er blevet væsentligt bedre. Jeg kan kun anbefale alle at tage et udviklingsforløb ved Lise-Lotte Berg.”
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Linda La Page Nymark
"Vi arbejder sammen med Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg fra Konsulenthuset Berg's om at flyttet organisationens medlemmer fra familiekultur til professionskultur, hvor fokus er kerneopgaven og at skabe refleksion over praksis.
Lise-Lotte har støttes os i at implementere visioner, strategier og forandringer"
Læs indlæg
17. maj 2021
Anne Vintersbølle
”I forbindelse med udvikling af personalegruppen har vi haft Lise-Lotte Berg tilknyttet som konsulent.

Allerede fra første kontakt, oplevede jeg Lise-Lotte Bergs professionelle og kompetente tilgang til problemstillinger,
Læs indlæg
11. maj 2021
Jan Rahbek
"Jeg takker for samarbejdet. Lise-lotte har bidraget konstruktivt og jordnært med lederudvikling af 3 mellemledere i vores virksomhed. Vi kan se resultaterne og alle har meldt positivt tilbage.
Læs indlæg
Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg
Niels Brocks Gade 12, 4. sal
8900 Randers C
CVR: 21194042


Konsulenthuset Berg's | Niels Brocks Gade 12, 4. sal | 8900 Randers C | Tlf.: +45 20 88 87 96