Katrine Wilkenschildt

« Tilbage
Dato: 10. maj 2021
Underviser Human Resource Management – Erhvervsakademi Dania 

“Lise-Lotte Berg var min lærer i efteråret 2012 i akademifaget Human Resource Management. Lise-Lotte er yderst kompetent! Hun har en dejlig entusiasme i undervisningen og anvender kun yderst relevant materiale, med et varieret udbud af lytte, diskutere og prøve i praksis. 
Der er ingen tvivl om, at man efter fagets afslutning føler sig klædt på til at arbejde i en HR afdeling. Derudover er der også en vis personlig udvikling inkluderet i faget, hvor jeg selv oplevede Lise-Lotte som en rigtig god vejleder/mentor! Udover hendes undervisning er Lise-Lotte også en rigtig behagelig person at være i nærheden af, hun er både ydmyg, flink, præsentable og vigtigst af alt professionel. Jeg giver hende de bedste anbefalinger med og vil opfordre alle til at arbejde med Lise-Lotte.” 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Linda La Page Nymark
"Vi arbejder sammen med Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg fra Konsulenthuset Berg's om at flyttet organisationens medlemmer fra familiekultur til professionskultur, hvor fokus er kerneopgaven og at skabe refleksion over praksis.
Lise-Lotte har støttes os i at implementere visioner, strategier og forandringer"
Læs indlæg
17. maj 2021
Anne Vintersbølle
”I forbindelse med udvikling af personalegruppen har vi haft Lise-Lotte Berg tilknyttet som konsulent.

Allerede fra første kontakt, oplevede jeg Lise-Lotte Bergs professionelle og kompetente tilgang til problemstillinger,
Læs indlæg
11. maj 2021
Jan Rahbek
"Jeg takker for samarbejdet. Lise-lotte har bidraget konstruktivt og jordnært med lederudvikling af 3 mellemledere i vores virksomhed. Vi kan se resultaterne og alle har meldt positivt tilbage.
Læs indlæg
Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg
Niels Brocks Gade 12, 4. sal
8900 Randers C
CVR: 21194042


Konsulenthuset Berg's | Niels Brocks Gade 12, 4. sal | 8900 Randers C | Tlf.: +45 20 88 87 96