Maiken Larsen

« Tilbage
Dato: 10. maj 2021
Tryghedspuljen for opsagte kommunale medarbejdere 

”Jeg er den dag i dag kommet videre til et nyt arbejde, og det tror jeg ikke jeg ville have været uden Lise-Lotte Berg og hendes engagement i MIT liv. Jeg håber rigtig mange af alle de folk, der bliver fyret i dagens Danmark får en mulighed som jeg og vælger et forløb ved Konsulenthuset Berg ́s. 
Lise-Lotte er et helt igennem fantastisk menneske Det første møde var der kun mig og Lise-Lotte, og vi gennemgik DISC profilen, så Lise-Lotte kunne få et billede af hvem jeg er og hvad jeg ev.t skulle arbejde med. DISC profilen er et kanon godt redskab, den ramte plet selvom nogle ting var hårde at få af vide. Jeg blev nogle gange rigtig ked af det, men på intet tidspunkt følte jeg at jeg var alene, Lise-Lotte var nærværende og var der for mig hele vejen igennem. Hun er et specielt menneske, der har sat så store spor i mit liv, at jeg aldrig tror jeg vil glemme hende og hendes engagement i mit liv. Hun har en evne til at få en til at føle sig speciel, og at alt det jeg har at fortælle har betydning. I løbet af de samtaler jeg har haft har jeg fået en kanon vejledning og en helt igennem fantastisk forståelse for at det jeg var midt i ikke var noget der var sjovt men at der var lys på den anden side og at hun ville hjælpe mig med at finde der hen. Temadagen var en dag hvor vi var samlet 4 fyret dagplejer. Jeg var ikke så vild med at skulle sidde og lukke op for mine følelser når der var nogle man ikke kendte, med det glemt man helt for man har hele vejen igennem følelsen af, at man ikke er alene at der er en der interessere sig for hvordan jeg har det og ikke alle andre men MIG. Personlig gennemslagskraft fik mig til at se på mig og min fyring på en anden måde. Jeg fik nogle super gode redskaber som ikke kun kunne hjælpe mig igennem en træls fyring, men som jeg den dag i dag bruger næsten dagligt.” 
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Linda La Page Nymark
"Vi arbejder sammen med Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg fra Konsulenthuset Berg's om at flyttet organisationens medlemmer fra familiekultur til professionskultur, hvor fokus er kerneopgaven og at skabe refleksion over praksis.
Lise-Lotte har støttes os i at implementere visioner, strategier og forandringer"
Læs indlæg
17. maj 2021
Anne Vintersbølle
”I forbindelse med udvikling af personalegruppen har vi haft Lise-Lotte Berg tilknyttet som konsulent.

Allerede fra første kontakt, oplevede jeg Lise-Lotte Bergs professionelle og kompetente tilgang til problemstillinger,
Læs indlæg
11. maj 2021
Jan Rahbek
"Jeg takker for samarbejdet. Lise-lotte har bidraget konstruktivt og jordnært med lederudvikling af 3 mellemledere i vores virksomhed. Vi kan se resultaterne og alle har meldt positivt tilbage.
Læs indlæg
Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg
Niels Brocks Gade 12, 4. sal
8900 Randers C
CVR: 21194042


Konsulenthuset Berg's | Niels Brocks Gade 12, 4. sal | 8900 Randers C | Tlf.: +45 20 88 87 96