Tine Andersen

« Tilbage
Dato: 10. maj 2021
Tryghedspuljen for opsagte kommunale medarbejdere 

”Tak for et dejligt kursusforløb. Kurset har været meget givende på rigtig mange måder. Jeg har fået meget at tænke over ̈med hensyn til mit nye job, mit tidligere job og mig selv som person. Du har fået øjnene op på mig, både når det gælder nytænkning i opstart af min dagpleje og hvordan jeg virker på andre mennesker med min ret ligefremme facon. Synes det var spændende at høre hvor godt den disk profil passede på mig, og hvordan jeg i rigtig mange situationer kan bruge den. Både for mig men også til at forstå andre mennesker med. Angående selve jobsøgningen var det også rigtig fint at få lidt en anden vinkel på hvad en arbejdsgiver tænker om en ansøgning. Også dejligt med en opstilling til cv. Du skal også have ros for din personlighed. Du er meget behagelig og nem at tale med. Man får stor lyst til at åbne helt op. Dejlig med alle dine åbne spørgsmål som får tankerne i gang. Jeg kunne godt lide, at jeg selv kunne dreje kurset på de emner som optager mig, og at vi talte om fra gang til gang hvad der skal tales om næste gang. Alt i alt et super kursus - det har jeg også meddelt til min tillidsrepræsentant, så hun kan anbefale dig videre til andre. Du har fået sat tankerne i gang med hvad jeg kan og gerne vil beskæftige mig med.”
Del på Facebook  Del på LinkedIn
Forrige
1. juni 2021
Linda La Page Nymark
"Vi arbejder sammen med Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg fra Konsulenthuset Berg's om at flyttet organisationens medlemmer fra familiekultur til professionskultur, hvor fokus er kerneopgaven og at skabe refleksion over praksis.
Lise-Lotte har støttes os i at implementere visioner, strategier og forandringer"
Læs indlæg
17. maj 2021
Anne Vintersbølle
”I forbindelse med udvikling af personalegruppen har vi haft Lise-Lotte Berg tilknyttet som konsulent.

Allerede fra første kontakt, oplevede jeg Lise-Lotte Bergs professionelle og kompetente tilgang til problemstillinger,
Læs indlæg
11. maj 2021
Jan Rahbek
"Jeg takker for samarbejdet. Lise-lotte har bidraget konstruktivt og jordnært med lederudvikling af 3 mellemledere i vores virksomhed. Vi kan se resultaterne og alle har meldt positivt tilbage.
Læs indlæg
Udviklingskonsulent Lise-Lotte Berg
Niels Brocks Gade 12, 4. sal
8900 Randers C
CVR: 21194042


Konsulenthuset Berg's | Niels Brocks Gade 12, 4. sal | 8900 Randers C | Tlf.: +45 20 88 87 96